Počeli završni radovi na ulicama u Popovcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Jun.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli završni radovi na ulicama u Popovcu

Žitelji ulice Mileta Đurđanovića, jedne od najvećih i najvažnijih ulica u Popovcu do kraja meseca dobiće asfalt. U prethodnoj fazi završena je izgradnja kanalizacione i vodovodne mreže, a sada su u toku pripremni radovi za presvlačenje kolovoza, čime će biti rešeni dugogodišnji problemi meštana.

Gradonačelnik Darko Bulatović koji je danas obišao gradilište, poručio je da Grad ne pravi, i ne sme da pravi nikakvu razliku između radova.

”Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << bitno da li su u pitanju ulice i bulevari u gradu, ili kanalizacija, vodovod ili asfaltiranje u selima. Sve je jednako važno, i realizaciji svakog projekta i u gradu i u selu prilazimo sa istom odgovornošću i sa namerom da se izađe u susret građanima i reše njihovi problemi, bez obzira u kom delu Niša žive”, rekao je gradonačelnik Darko Bulatović u razgovoru sa meštanima Popovca.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.