Počele kreativne radionice za izradu suvenira

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Avg.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele kreativne radionice za izradu suvenira

U okviru projekta „4. Sajam omladinskog turizma u Topličkom okrugu“ koji sprovodi Opština Blace a finansira Ministarstvo omladine i sporta, 12. avgusta na Međunarodni dan mladih održan je prvi modul kreativne radionice za izradu suvenira.

U kancelariji za mlade Opštine Blace sproveden je teorijsko-praktični deo za izradu suvenira manifestacije „Dani šljive Blace 2014“.

Cilj je da se na kreativan način izrade suveniri koji će biti brend Toplice >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << a ujedno i predstave poljoprivredni potencijali ovoga kraja. Za sada će oni biti prezentovani u izložbenom delu Dana šljive, a biće i deo poklona koji se pripremaju za zvaničnike i ostale goste manifestacije i slave opštine Blace Velika Gospojina. U narednom periodu planira se da suveniri budu obezbeđeni i za komercijalne svrhe.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.