Pirotski Dom kulture raspisao konkurs za kratku priču

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirotski Dom kulture raspisao konkurs za kratku priču

Afirmisani i neafirmisani pisci koji smatraju da njihov rad zavređuje pažnju, mogu se prijaviti na konkursu pirotskog Doma kulture svojom kratkom pričom, a najbolji radovi biće nagrađeni na Salonu knjige i grafike sledeće godine.

Uslov je da priča bude do 3 kucane strane i da do sada nije nagrađivana, kažu u Domu kulture, a broj radova koji jedan autor može poslati nije ograničen.

Tri prvoplasirane priče, po oceni žirija, biće nagrađene sa po 20.000, 15.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i 10.000 dinara, a one će, uz one za koje žiri smatra da to zaslužuju, biti objavljene u zborniku pod nazivom ”Najbolja kratka priča Pirota 2020”.

Konkurs je otvoren do 31. januara 2020. godine, a rezultati konkursa biće objavljeni na svečanosti dodele nagrada Salona knjige i grafike, februara naredne godine.

Radovi u elektronskoj formi na CD-u mogu da se dostave isključivo pod šifrom i to u tri primerka, na adresu Doma kulture, Srpskih vladara 77, 18 300 Pirot, pod naznakom „Konkurs za kratku priču“.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.