Pirotska Gazela za dvadeset dana

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Okt.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirotska Gazela za dvadeset dana

Rekonstrukcija mosta "Gazela" u Pirotu, koji predstavlja vezu Koridora 10 sa industrijskom četvrti grada biće završena za dvadesetak dana.

Ovo je najavio predsednik opštine Pirot Vladan Vasić.

Vasić je kazao da je zadovoljan radovima koji su u toku i da se očekuje da već za desetak dana most bude pušten u saobraćaj.

Direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Kostić kazao je da je reč o značajnom poduhvatu s obzirom da je pirotska "Gazela" >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << po dužini raspona četvrti most u Srbiji.

"Čist raspon mosta je oko 65 metara, a ukupna dužina raspona je oko 90 metara što ovaj most svrstava, po ovom kriterijumu, odmah iza mostova na Savi i Dunavu u Beogradu i Novom Sadu. Kada rekonstrukcija mosta bude završena biće to most kojim ćemo se svi u Pirotu ponositi. Biće osvetljen modernom led-diodnom rasvetom", kazao je Kostić.

Prema njegovim rečima, vrednost radova je 24 miliona dinara.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.