Piroćanac osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva bivše partnerke koju je proganjao

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2024, 18:24

Piroćanac osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva bivše partnerke koju je proganjao

Prvostepenom presudom Višeg suda u Pirotu, 56-godišnji Piroćanac osuđen je na doživotnu kaznu zatvora za ubistvo 47-godišnje žene koje se desilo 5. marta prošle godine u samom centru Pirota.

M. M. je pre godinu dana hicem iz pištolja u jutarnjim satima ubio 47-godišnju ženu, a nakon ubistva sam se predao policiji.

Prvostepeno je osuđen za krivično delo teško ubistvo na kaznu doživotnog zatvora, a za krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na pet, pa mu je sud izrekao jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora - potvrđuju u pirotskom sudu.

Na presudu odbrana ima pravo žalbe Apelacionom sudu u Nišu.

Podsetimo, osuđeni muškarac je pre ubistva imao zabranu prilaska ubijenoj Piroćanki od februara 2022. godine, a maja iste godine je sporazumom sa sudom priznao krivicu i osuđen je na novčanu kaznu od 100.000 dinara, da bi potom opet dobio zabranu prilaska. Februara 2023. godine, mesec dana pre nego što se ubistvo desilo, opet je optužen za proganjanje iste žene.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.