Petnaestoro povređenih u sudaru, od toga petoro dece

Izvor: juGmedia, 27.Jul.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petnaestoro povređenih u sudaru, od toga petoro dece

Petnaestoro putnika, od kojih petoro dece koji su se nalazili u autobusu, povređeni su danas oko 12 časova u Pantelejskoj ulici u Nišu.

Autobus naglo zakočio, ima povređenih

U Hitnoj pomoći kažu Blicu da niko nije teže povređen, i da su nakon poziva tri ekipe izašle na teren, kako bi zbrinuli povređene.

Odrasli su prebačeni do Urgentnog centra, a deca na Kliniku za dečju hirurgiju. Svi imaju povrede zadobijene prilikom pada na pod autobusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << imaju nagnječenja i površne rane”, kažu u Hitnoj pomoći.

Do udesa je došlo kada je vozač pik apa, parkirao auto na trotoaru i otvorio vrata da izađe, kada je naleteo biciklista (15) i pao. U tom trenutku vozač autobusa je naglo zakočio da ga ne bi pregazio, dok su putnici poleteli ka podu.

Iz Hitne dodaju i da je i biciklista lakše povređen, i da su svi zbirnuti bez većih povreda. U Policiji navode da je uviđaj u toku.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajka u Nišu: 18 putnika povređeno, među njima deca

Izvor: B92, 27.Jul.2018

Niš -- Osamnaestoro putnika autobusa, među kojima i četvoro dece, lakše je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u niškom naselju Jagodin mala...Putnici su zbrinuti u niškom Kliničkom centru bez većih povreda i većina ih je, nakon dijagnostike, puštena kući...Do udesa je došlo...

Nastavak na B92...

POVREĐENO 18 LJUDI, MEĐU NJIMA ČETVORO DECE Biciklista (15) podleteo pod pikap, autobus naglo zakočio, potpuni HAOS NA PUTU u Nišu

Izvor: Blic, 27.Jul.2018

Osamnaestero putnika, od kojih četvoro dece koji su se nalazili u autobusu, povređeni su danas oko 12 časova u Pantelejskoj ulici u Nišu. U Hitnoj pomoći kažu da niko nije teže povređen, i da su nakon poziva tri ekipe izašle na teren, kako bi zbrinuli povređene.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.