Izvor: JUGpress.com, 22.Nov.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Park ispod mosta na Koridoru 10 nije samo za šetnju, praviće u njemu restorane i kafiće

VLADIČIN HAN

Ispod mosta na Koridoru 10 kod Vladičinog Hana svečano je pre par dana otvopren park.

Prem podacima koji su se čuli na otvaranju park se prostire na oko 15 kilometara zelene površine i oko tri kilometra popločanih i betoniranih staza.

Iz Koridora Srbije su se pohvalili da su zasađena 174 stabla raznog drveća i 2.323 sadnice raznog žbunastog rastinja, na stazama su postavljene 54 klupe, 38 kanti za smeće i 17 korpi za pet ambalažu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
A da bi park izgledoa ovako sa platoa gde je napravljen je uklonjeno preko 26.000 kubnih metara zemlje.

Na ovoj svećanosti nije rečeno gde je završila ta zemlja, da li je radjen postupak procene uticaja na životnu sredinu njenog uklanjanja kao i koliko koštaju radovi na ovom parku.

,Park će, isto kao i most iznad njega, biti osvetljen , nije rečeno ko plaća svu tu struju .

Park, zapravo, neće biti oaza mira , kako ga neki doživljavaju.

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović najavio je da će u njemu biti i restorani i kafići.

Zanimljivo je da o otvaranju ovog parka ni dva dana posle dogadjaja nema ni reči na zvaničniom sajtu opštine Vladičin Han.

.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.