Izvor: JUGpress.com, 08.Jul.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreno “Porečjansko leto”, Cvetanović najavio vodovod za Vučje

VUČJE

U porti crkve Svetog Jovana u Vučju danas je otvoreno  Porečjansko leto.

U naredne tri nedelje, posetioci će moći da prisustvuju raznim koncertima, izložbama slika, moto skupu, sadržajima za najmlađe, a biće održani i turniri u malom fudbalu i basketu.

Ovu, 11. po redu manifestaciju, otvorio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je rekao da je “lepo videti ” da letnje manifestacije nisu rezervisane samo za centar grada i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da ovde može da se uživa u sportskim i kulturnim dešavanjima,  koji će, kaže,  zadovoljiti najrazličitije ukuse.

„Ovo mesto ima talentovane umetnike i brojne prirodne lepote koje treba promovisati i kroz ovakve manifestacije. Vučje vidimo kao važnu turističku destinaciju leskovačkog kraja i zato ćemo ove godine nastaviti sa radovima na uređenju kanjona Vučjanke. Ono što je još važnije je da ćemo uskoro nastaviti i radove na izgradnji nove i rekonstrukciji postojeće vodovodne mreže u ovom mestu. Za ovu važnu investiciju, koja će obuhvatiti praktično celo Vučje, obezbedili smo sredstva preko Ministarstva finansija i Evropskog progresa u iznosu od gotovo 260.000 evra,“ rekao je Cvetanović.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U porti crkve Svetog Jovana u Vučju počelo 11. Porečjansko leto

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Jul.2017, 10:58

I ovog leta Vučjanci će imati priliku da tokom toplih večeri uživaju u brojnim zabavnim sadržajima, da prisustvuju raznim koncertima, izložbama slika, moto skupu, sadržajima za najmlađe, a biće održani i turniri u malom fudbalu i basketu...Manifestaciju je u petak otvorio gradonačelnik Leskovca...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.