Otvoren konkurs za dodelu  Drainčeve nagrade za poeziju

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Maj.2020, 18:19

Otvoren konkurs za dodelu Drainčeve nagrade za poeziju

Savet „Drainčevih književnih susreta“ objavio je konkurs za dodelu „Drainčeve nagrade za poeziju“. Za nagradu mogu da konkurišu zbirke pesama, prvo izdanje objavljeno 2019. godine na srpskom govornom području.

U Narodnoj biblioteci „Rade Drainac“ navode da, zainteresovani izdavači i autori, treba da pošalju knjige pesama u tri primerka na adresu Narodna biblioteka „Rade Drainac“ XXI Srpske divizije bb, 18400 Prokuplje.

Dodatne informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << o ovom konkursu mogu se dobiti i na broj telefona prokupačke biblioteke 027/321-671 ili putem mejla info@bibliotekaprokuplje.org.rs

Konkurs je otvoren juče, a rok za prikupljanje knjiga je 20. jul 2020. godine. Nagrada će tradicionalno ovogodišnjem laureatu biti uručena na „Drainčevim književnim susretima“.

Oni će se ove godine održati po 51. put, poslednje nedelje u avgustu mesecu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.