Otvoren konkurs Medijana festivala za osnovce i srednjoškolce

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2021, 17:42

Otvoren konkurs Medijana festivala za osnovce i srednjoškolce

Za 13. po redu Medijana festival dečijeg stvaralašta i stvaralaštva za decu koji će se održati na proleće 2022. godine raspisan je literarni i likovni konkurs na koji mogu da se prijave učenici osnovnih i srednjih škola. Tema literarnog konkursa je “Kad se pamet sa govorom druži“, dok je tema likovnog konkursa “Naglavačke”.

Teme ovogodišnjeg konkursa odabrane su iz dela književnika Branka Stevanovića, navoe organizatori, a broj radova koje jedan učesnik može >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poslati nije ograničen.

Literarni radovi treba da budu otkucani ili čitko napisani. Likovni radovi mogu biti u svim tehnikama. Svi radovi treba da budu potpisani punim imenom i prezimenom autora, sa adresom, mejl adresom i brojem telefona autora, godinom rođenja, nazivom škole i mesta, naznakom razreda i imenom nastavnika, odnosno mentora - objašnjavaju organizatori.

Radovi koji pristignu na konkurs se ne vraćaju i biće podeljeni u tri kategorije, od 1. do 4. razreda osnovne škole, od 5. do 8. razreda osnovne škole i srednja škola.

Svi zaiteresovani učenici svoje radove mogu slati na adresu: Gradska opština Medijana, Pariske komune bb, 18000 Niš, sa naznakom “za konkurs Medijana festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu” koji je otvoren do 31. januara 2020. godine.

Za najuspješnije učenike čije radove će pregledati žiri, obezbeđene su vredne nagrade, navode organizatori.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.