Konkurs: Festival dečjeg stvaralaštva na Medijani

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Okt.2021, 18:52

Konkurs: Festival dečjeg stvaralaštva na Medijani

MEDIJANA festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu će, već tradicionalno, okupiti talentovanu decu i dokazane stvaraoce za decu, na 13. Medijana festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, koji će se održati u proleće 2022. godine u organizaciji Gradske opštine Medijana u Nišu koja raspisuje literarni i likovni K O N K U R S za učenike osnovnih i srednjih škola.

Teme ovogodišnjeg konkursa odabrane su iz dela književnika Branka Stevanovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Tema literarnog konkursa je:

„KAD SE PAMET SA GOVOROM DRUŽI“.

Tema likovnog konkursa je:

„NAGLAVAČKE“.

Broj radova koje jedan učesnik može poslati nije ograničen.

Literarni radovi treba da budu otkucani ili čitko napisani. Likovni radovi mogu biti u svim tehnikama. Svi radovi treba da budu potpisani punim imenom i prezimenom autora, sa adresom, mejl adresom i brojem telefona autora, godinom rođenja, nazivom škole i mesta, naznakom razreda i imenom nastavnika, odnosno mentora.

Radovi koji pristignu na konkurs biće podeljeni u tri kategorije:

1) 1. do 4. razred osnovne škole,

2) 5. do 8. razred osnovne škole,

3) srednja škola.

Radovi se ne vraćaju.

Svoje radove učenici mogu slati na adresu: Gradska opština MEDIJANA, Pariske komune bb, 18000 Niš, sa naznakom «za konkurs Medijana festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu».

Konkurs je otvoren do 31.01.2022. godine.

Žiri će pregledati radove i odabrati najuspešnije.

Gradska opština Medijana Niš i ovog puta je obezbedila vredne nagrade za one koji, prema odluci žirija, budu najuspešniji. Nagrade će biti dodeljene u okviru programa 13. Medijana festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, koji će biti objavljen na sajtu GO Medijana Niš.

Najveća nagrada jeste dobrodošlica svima dobromislećima i lepogovorećima na praznik festivala kojim ćemo na najlepši način – dečjom radošću najaviti dolazak proleća.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Literarni i likovni konkurs za decu GO Medijana

Izvor: Megafon.co, 25.Okt.2021

Medijana festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu će, već tradicionalno, okupiti talentovanu decu i dokazane stvaraoce za   decu,   na  13. Medijana festivalu dečjeg  stvaralaštva i stvaralaštva za decu, koji će se održati  u proleće  2022. godine u organizaciji GO...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.