Izvor: JUGpress.com, 05.Maj.2021, 09:10

Otvoren Kol centar za prijavu za novčanu pomoć

BEOGRAD

Kontakt centar posredstvom kojeg se građani mogu i telefonski prijaviti za novčanu pomoć države u iznosu od 30+30 evra počeo je sa radom u ponoć između utorka i srede, saopštilo je Ministarstva finansija.

Broj telefona kontakt centra je 0800 101 100, poziv je besplatan, a građane će kroz proceduru prijavljivanja voditi automatski snimljen glas.

Elektronska prijava na portalu Uprave za trezor, na adresi idp.trezor.gov.rs, počela je 28. aprila i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << do sada se za ovu meru ekonomske pomoći države građanima, prijavilo više tri miliona ljudi, a prijava traje do 15. maja.

Korisnici penzije, primaoci novčane socijalne pomoći i osuđenici u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju jer će im pomoć biti automatski uplaćena u petak 7. maja.

Prvih 30 evra penzioneri će dobiti u četvrtak, 6. maja,drugih 30 evra u novembru, a dodatnih 50 evra u septembru.

Isplate za ostale punoletne građane koji su se prijavili za ovaj vid podrške države, počeće od 12. maja, a očekuje se da će biti završene do 20. maja.

Izvor: FoNet

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.