Otac i dvoje dece primljeni u bolnicu zbog trovanja bunikom

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2022, 12:13

Otac i dvoje dece primljeni u bolnicu zbog trovanja bunikom

Trogodišnji dečak, šestogodišnja devojčica i njihov otac (34) primljeni su juče u Univerzitetski klinički centar Niš sa kliničkom slikom koja je ukazivala na trovanje bunikom, kažu iz te zdravstvene ustanove. Svi su stabilizovani i pušteni kući.

Otac je primljen na Klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma na odseku za toksikologiju, dok su deca sa lakšom kliničkom slikom zadržana radi posmatranja na Dečijoj klinici.

Svi su stabilizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i danas otpušteni kući. Prema rečima toksikologa, uzorci krvi i urina poslati su po protoklu na toksikološku analizu u Zavod za sudsku medicinu i još uvek se sa preciznošću ne može reći o kojoj supstanci se radi - dodaju iz UKC-a.

Klinička slika pri prijemu, kažu iz UKC-a, ukazivala je na trovanje koje liči na trovanje bunikom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.