Izvor: JUGpress.com, 13.Mar.2024, 09:35

Opštini Lebane 1,6 miliona dinara od Ministarstva zaštite životne sredine

LEBANE

Projekta opština Lebane biće podržan sa 1.595.000 dinara od Ministarstva zaštite životne sredine.

Ovaj projekta se nalazi na preliminarnoj rang listi projekata koji su prošli po ranije raspisanom konkursu.

Projekti se bavi prevencijom nelegalnog odlaganja otpada i njegovog uklanjanja u 2024. godini.

Ministarstvo zaštite životne sredine je dana u prvoj polovini januara ove godine raspisalo Javni konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << realizacije projekata prevencije nelegalnog odlaganja otpada i uklanjanje u 2024. godinia koji predviđa pružanje podrške jedinicama lokalnih samouprava u sprečavanju nelegalnog deponovanja otpada i prevenciji nastajanja novih divljih deponija na teritoriji Republike Srbije.

Na Javni konkurs pristiglo je ukupno 88 prijava, od kojih je 35 na preliminarnoj rang listi podržano sa ukupno 113.465.637 rsd.(kraj) SV/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.