Izvor: JUGpress.com, 14.Apr.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici vladajuće većine u Leskovcu prekinuli “Čuvanje Skupštine”

LESKOVAC

Odbornici vladajuće koalicije Skupštine grada Leskovca danas su prekinuli svoje dežurstvo u zgradi Skupštine započeto u petak, 12. aprila, saopšteno je iz kabienbta gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Dežurstvo je , kažu, ” započeto sa ciljem odbrane gradskih institucija od eventualnih napada predstavnika opozicije i demonstranata, i zbog solidarnosti sa kolegama odbornicima Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grada Beograda”.

Ipak “grad Leskovac je grad miroljubivih i tolerantnih ljudi, a vladajuća koalicija, legitimno izabrana od strane građana, neće i ne sme dozvoliti bilo kakvu vrstu nasilja i narušavanja mira, te njeni odbornici ističu da su bili odlučni u svojoj nameri da sačuvaju Skupštinu grada Leskovca i da će, ukoliko to bude potrebno, ponovo stati u odbranu Skupštine”, navodi s eu saopštenju.

Odbornici koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ dodaju da su jedinstveni u svojoj nameri da poštuju izbornu volju građana i da će nastaviti da rade za njihovu dobrobit.

“Odbornici vladajuće koalicije ovim putem pozivaju sve svoje sugrađane da u petak, 19. aprila, prisustvuju skupu kampanje „Budućnost Srbije“, pokažu koliku snagu imaju i time podrže predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu politiku kojom je Srbija počela da pobeđuje i postiže značajne rezultate na spoljašnjem i unutrašnjem planu”, navodi s eu saopštenju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.