Od ponedeljka kiša i zahlađenje

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljka kiša i zahlađenje

Nakon prolećnih temperatura ove nedelje, meteorolozi za poslednju nedelju oktobra najavljuju pad temperature i padavine, pa je tako, prema prognozi, u ponedeljak, utorak i sredu moguća kiša, a zahlađenje će se najviše osetiti u utorak kada se najavljuje samo 10 stepeni.

Blagi “oporavak” temperature na jugu Srbije predviđa se za drugu polovinu nedelje, u četvrtak Republički hidrometeorološki zavod prognozira 17, a u petak 18 stepeni i sunčano vreme. Ovaj “trend” >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa temperaturom nastaviće se i sledećeg vikenda, ali su u nedelju mogući pljuskovi.BBC malo "optimističniji" sa temperaturom; Foto: Screenshot

Razlike u prognozi temperature RHMZ i BBC su minimalne i variraju u rasponu od samo 1-2 stepena.

Ovo zahlađenje karakteristično za ovo doba godine pokazuje da posle “miholjskog” oktobarskog leta, ipak jesen “preuzima” svoju staru ulogu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.