Obili galeriju i zapalili zastavu

Izvor: juGmedia, 01.Avg.2013, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obili galeriju i zapalili zastavu

NIŠ – Policija je lišila slobode i donela rešenje o zadržavanju do 48 sati, Marku D.(25), Gavrilu R.(20), Dušanu D.(23) i Goranu V.(27), svi  iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje nacionalne, rasne, verske mržnje i netrpeljivosti.

Osumnjičeni u  noći između 29. I 30. maja obili Galeriju savremenih likovnih umetnosti „Salon 77″ u parku Tvrđava i iz nje oduzeli zastavu koju su ispred galerije zapalili.

Osumnjičeni će nakon isteka mere zadržavanja uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Zaječarci otimali zlatne lančiće

Izvor: juGmedia, 02.Avg.2013, 16:19

NIŠ – Policija je lišila slobode i donela rešenje o zadržavanju do 48 sati, Urošu J.(19) i Nemanji M.(19) iz Zaječara zbog  sumnje da su izvršili krivično delo drska krađa...Osumnjičeni su, zajedno sa još jednom maloletnom osobom iz Zaječara, koja je takođe lišena slobode zbog sumnje...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.