Novih 14 pacijenata na lečenju u kovid bolnici u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2020, 10:09

Novih 14 pacijenata na lečenju u kovid bolnici u Leskovcu

U poslednja 24 sata u Opštoj bolnici u Leskovcu, kovid centru za Jablanički i Pčinjski okrug, primljeno je 14 novih pacijenata pozitivnih na virus korona. Zavod za javno zdravlje još nema podatke o novoobolelima jer čekaju rezultate testiranja koji treba da stignu iz laboratorije "Vatreno oko".

Na lečenju u kovid bolnici u Leskovcu ukupno je 103 pacijenta, a kako kažu u ovoj ustanovi, osim prijema >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 14 novih, sa lečenja je otpušteno 7 pacijenata. U poslednja 24 sata nije bilo upućivanja za Klinički centar Niš.

U Zavodu za javno zdravlje kažu da očekuju rezultate testiranja, te da nemaju podatke o novoobolelima.

Prema poslednjim podacima iz Zavoda, u Jablaničkom okrugu je od početka epidemije obolelo ukupno 1.013 osoba.

Najviše registrovanih slučajeva je u Leskovcu - 789. U Vlasotincu je od početka epidemije zaraženo 118 osoba, u Lebanu 56, Bojniku 28 i Medveđi 22.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premašeni kapaciteti užičke bolnice za smeštaj obolelih od korona virusa 

Izvor: Danas, 09.Jul.2020

U Opštoj bolnici Užice trenutno je na lečenju 309 pacijenata sumnjivih na infekciju korona virusom i onih koji čekaju rezultate testiranja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.