Novi skok broja pozitivnih na kovid u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2021, 12:07

Novi skok broja pozitivnih na kovid u Jablaničkom okrugu

U poslednja 24 sata, od 606 rezultata koji su stigli u leskovački Zavod za javno zdravlje, pozitivnih je 257, što je za čak 50 više nego juče. Po broju novozaraženih i dalje prednjači Leskovac, gde su zabeleženo novih 169 slučajeva zaraze.

U Vlasotincu su na virus korona pozitivne još 43 osobe, a zatim sledi Bojnik sa 20. Dvocifren broj obolelih beleži i Lebane sa 18 novozaraženih, dok je u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Medveđi u proteklom danu pozitivan nalaz dobilo 7 osoba.

Među novozaraženima je 100 zaposlenih, 62 učenika, 52 penzionera, 33 nezaposlena, 5 studenta i 5 deteta - saopštavaju iz Zavoda.

Trenuto se čekaju rezultati testiranja za još 10 osoba koje su testirani širom okruga.

Podsetimo, u Nišu i Vranju ukupno je zabeleženo 452 slučaja korone.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.