Novi predlog za Vučića od naroda: Odloži skup za 28. jun, neka bude na Gazimestanu

Izvor: KMnovine.com, 14.Maj.2023, 20:38

Novi predlog za Vučića od naroda: Odloži skup za 28. jun, neka bude na Gazimestanu

Protesni skup koji je najavio Aleksandar Vučić za 26. maj, već je dobio izuzetno negativan kontekst u narodu.


   
Plakati za jednu od prethodnih političkih kampanja na kojima su dominirale tri šestice

   


Skup Aleksandra Vučića već smatraju jedinim skupom u svetu koji vlast organizuje protiv sopstvenog naroda.
Takođe, neki objašnjavaju da je taj skup zapravo - skup protiv pobijene >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << dece! On se direktno konfrotira stradanju deci ubijenoj u beogradskoj školi kao i žrtvama masakra u Mladenovcu jer organizuje kontra-miting naroda u kome je došlo do eksplozije nezadovoljstva porastom nasilja čije su oni žrtve.


On pravi kontramiting ubijenoj deci, a vi se raspravljate o glupostima.
Ej, ubijenoj deci pravi kontramiting.
Ako vam to nije razlog da izađete u petak, bez obzira ko će sve da dođe, ja ne znam šta je i vi za mene niste normalni.
Toliko.
— Introvertna (@Introvertna1) May 10, 2023

Osim ovih, Vučić je dobio još jedan predlog.
"Vučiću, pomeri tvoj kontra-miting za 28. jun i neka bude na Gazimestanu. A pre toga razoružaj i taj deo Srbije!





U jednom od komentara se kaže: "Meni samo nije baš jasno ako je neko toliko siguran u sebe šta će mu kontramiting gde pride ide 20 posto dobrovoljno ostali pod ucenom i to u petak, radni dan, što znači da tog dana mnoge državne ustanove neće raditi ili skoro da neće".


Društvene mreže su sve više pod udarom cenzure. Od vlasti stižu pretnje i pritisci običnim građanima zbog određenih objava. To ukazuje na činjenicu da su one u stvari jedino mesto gde narod može da iznese svoje mišljenje te da one odražavaju raspoloženje u narodu.



Što se aktuelne vlasti tiče i naroda tiče, dakle odnosa prema Aleksandru Vučiću i njegovoj političkoj bulumenti, narodu je svega preko glave i želi njegovu smenu ali i krivičnu odgovornost zbog svega do sada počinjenog.


Otpor koji Vučić pruža, iako je ovo već drugi mandat koji obavlja potpuno neustavno, govori o tome da je on spreman na golo nasilje kako bi zadržao svoju poziciju sa koje se neometano bavi najtežim vidom kriminala u zemlji, tačnije, u potpunosti kontroliše i zarađuje od svih kriminalnih grupa u zemlji koristeći povrh svega i svoj politički uticaj da se bogati na račun ogromne štete koju nanosi Srbiji i narodu.



   
Česti ispadi u medijima govore o teškom psihičkom stanju aktuelnog predsednika Srbije.    

Njegov kraj je bliži nego ikada do sada. Potezi koje povlači su potezi očajnika, dezorijentisanog diktatora koji osim da upravlja narodom uz pomoć tiranije, ništa drugo i ne zna da radi u životu. To ne treba da ga brine jer nakon pada koji mu se primakao, on će svakako završiti u zatvoru a tamo će mu već naći neki hobi dok će smeštaj i hrana i dalje biti besplatni kao što su za njega i sve ovo vreme do sada kako se dokopao vlasti. Narod je spreman da podnese taj trošak.

* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 






Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.