Novi poraz Železničara, Obilić odneo bodove iz Čaira

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2022, 11:57

Novi poraz Železničara, Obilić odneo bodove iz "Čaira"

Nisu uspeli rukometaši Železničara da dođu do prvih bodova u sezoni, pošto su u hali ”Čair” doživeli poraz u 9. kolu plej-auta od ekipe Obilića rezultatom 33:28 (20:11).

Izabranici Miroslava Đorđevića ravnopravni sa svojim protivnikom bili su samo u prvih 5 minuta utakmice (3:3), ali je od tog trenutka tim iz prestonice u potpunosti preuzeo kontrolu meča i rezultata. Već do poluvremena prednost gostiju bila je ubedljiva (20:11), pa je pitanje pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << već bilo rešeno nakon 30 minuta.

Uspeli su gosti da stignu na startu drugog dela i do dvocifrene prednosti (22:12), ali su onda usporili ritam i dozvolili timu iz Niša da na kraju ublaži poraz (33:28).

Utakmicu u ”Čairu” obeležila su i isključenja, kojih je bilo čak 15, ali i veliki broj semdmeraca, što pokazuje da je utakmica bila izuzetno borbena.

Tim Železničara ostao je na poslednjem mestu plej-auta, sa svim porazima, a svoj naredni meč odigraće tek 10. aprila, kada će im protivnik u Nišu biti Crvena zvezda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.