Novi bazen i besplatan ulaz za početak sezone na Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi bazen i besplatan ulaz za početak sezone na Čairu

U sredu 15. juna u 12 sati zvanično će početi rad otvorenih bazena Sportskog centra Čair. Nišlije će od ove sezone na raspologanju imati rekreacioni bazen sa 4 tobogana. Ulaz će u sredu biti besplatan, a cena karte ovog leta iznosiće 300 dinara.

Direktor SC “Čair” Dragan Perić najavljuje brojne novitete na rekreacionom bazenu koji će, prema njegovim rečima, biti nalik akva-parku.

Dva tobogana dužine 70 metara i dva brza od 16 metara, vodeni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << snopovi, “spora reka” sa gumama, vrela, masažeri i par lepih pečurki sa vizuelnim efektima biće od ovog leta dostupni našim kupačima. Mnogi u drugim gradovima takav kompleks nazivaju akva-parkom, a mi smo bojažljivi pri toj konstataciji - rekao je on.

U saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje radiće se ovoga leta na promociji badmintona, a kao i ranijih godina, posetioci će moći da se osveže u bašti kafića, koji od ovog leta nije u nadležnosti Sportskog centra “Čair”, već privatnika.

Shvatili smo da nećemo moći da odgovorimo tolikom broju posetilaca, pa će ugostiteljske usluge pružati privatnik koji je pobedio na raspisanom tenderu. On će povećati broj ležaljki, promeniti ozvučenje i uneti još neke novine - kazao je on.

Perić je naglasio da će kupačima biti zabranjeno unošenje hrane, jer u slučaju trovanja kupača posledice bi snosio SC “Čair”.

U odnosu na prošlu godinu cena karte biće skuplja za 100 dinara i iznosiće 300, a Perić takav postupak opravda povećanjem rashoda.

Enormno smo podigli broj zaposlenih i troškovi su nam strašno veći, pa smo posle 4 godine bili primorani da povećamo cene. Treba naglasiti da se samo 70 % finansiramo iz budžeta Grada, za ostalih 30 % se sami snalazimo - istakao je on.

Radno vreme bazena radnim danima biće od 11 do 19 sati, dok će se vikendom kapije otvarati sat vremena ranije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Besplatno kupanje na bazenima SC “Čair”

Izvor: juGmedia, 15.Jun.2016, 08:59

NIŠ – Na otvorenim bazenima Sportskog centra „Čair“ danas se otvara letnja sezona kupanja i tim povodom ulaz će biti besplatan...Radno vreme  bazena na „Čairu“ od ponedeljka do petka je od 11 do 19 časova, a vikendom od 10 do 19 časova...Kompleks otvorenih bazena sadrži olimpijski,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.