Novi DSS i Niš moj grad traže od policije tačan broj prijavljenih lica

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Mar.2024, 20:10

Novi DSS i "Niš moj grad" traže od policije tačan broj prijavljenih lica

Opoziciona Koalicija "Niš, moj grad" i Novi DSS zahtevaju precizne informacije od MUP o broju prijavljenih lica u ovom gradu. U kontekstu priprema za nadolazeće izbore, opozicioni lideri ističu po njima, sumnju u mogućnost izborne "manipulacije" aludirajući na izbore u Beogradu.

Kako piše u saopštenju, na sastanku održanom u nedelju, 10. marta, članovi opozicije razmotrili su moguće prepreke fer izborima u Nišu, uključujući nedostatak transparentnosti, pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na birače i potencijalnu manipulaciju izbornim procesom.

Kao odgovor na te izazove, opozicija zahteva precizne podatke od Ministarstva unutrašnjih poslova RS o broju prijavljenih lica sa prebivalištem u Nišu na ključne datume, uključujući 31. decembar 2022. i 17. decembar 2023, kao i 8. mart 2024. godine.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.