Novi DSS i Niš, moj grad: Ispitujemo da li vlast pred lokalne izbore uvozi birače

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2024, 16:54

Novi DSS i "Niš, moj grad": Ispitujemo da li vlast pred lokalne izbore uvozi birače

Koalicija “Niš, moj grad” i Novi DSS predali su MUP-u zahtev kojim traže informacije o tome koliko je ljudi imalo prijavljeno prebivalište u Nišu na kraju 2022, koliko nakon toga sve do izbornog dana 2023, a koliko od tada do 8. marta ove godine. Kažu da tako žele da ispitaju da li vlast pred lokalne izbore uvozi birače.
Osim Novog DSS-a i koalicije “Niš, moj grad”, koji su nedavno saopštili da će na lokalne izbore u Nišu izaći zajedno, zahtev su potpisali i Pokret za preokret, Narodna stranka, Novo lice Srbije, Socijaldemokratska stranka i Dosta je bilo.
Odbornik i kopredsednik koalicije “Niš, moj grad” Miodrag Stanković smatra da će tako razotkriti da li vlast uvozi birače iz drugih...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.