Nove cene tehničkog pregleda vozila: Od 3.070, do 6.020 dinara.

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Feb.2022, 20:02

Nove cene tehničkog pregleda vozila: Od 3.070, do 6.020 dinara.

Na sednici Vlade Republike Srbije doneta je Odluka o određivanju cene tehničkog pregleda vozila kojom se određuje najniža i najviša cena redovnog godišnjeg tehničkog pregleda, kao i najviša cena vanrednog i kontrolnog tehničkog pregleda. Osnovni razlog za donošenje ove odluke je stupanje na snagu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Odluka o određivanju cene tehničkih pregleda je bitan deo seta propisa  kojom  će se  sprečiti >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << zloupotrebe u oblasti od izuzetnog značaja za bezbednost saobraćaja na putevima. Tako, najniža cena sa pdv-om za putnička vozila za tu uslugu iznosi 3.070 dinara, a najviša  6.020 dinara.

Za motocikle, mopede i traktore cena tehničkog pregleda sa pdv-om iznosiće od 2.120 do 4.120 dinara, a za autobuse, teška teretna i priključna vozila od 6.020 do 11.920 dinara, a kad se tehnički pregled  za teretna i priključna vozila vrši na poligonu najviša cena može biti uvećana za dodatnih 2.000 dinara.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.