Novčane kazne za Bujanovčane i Vranjanca koji su prekršili policijski čas

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2020, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčane kazne za Bujanovčane i Vranjanca koji su prekršili policijski čas

Zbog toga što su u vreme zabrane kretanja tokom prethodne noći bili na javnom mestu, kažu iz policije, četiri osobe iz Bujanovca i Vranja platiće kazne od po 50.000 dinara.

Iz policije kažu da su policijski čas prekršile 3 osobe iz Bujanovca i jedna iz Vranja.

Policajci u Vranju i Bujanovcu zatekli su na javnom mestu dve osobe starosti 19 godina i jednu 39 godina u Bujanovcu, a u Vranju jednu osobu starosti 52 godine - kažu u policiji.

Oni će po nalogu Prekršajnog suda u Vranju platiti kazne od po 50.000 dinara .

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

PENZIONERI, ALI I SVI OSTALI: Ko krši policijski čas, ide u park i šetka se a ne sme, kazna je od 50.000 do 150.000!

Izvor: Kurir, 25.Mar.2020, 12:25

Prekršajne kazne za one koji ne poštuju mere zabrane ograničenja kretanja u vreme važenja vanrednog stanja radi sprečavanja širenja korona virusa, kreću se od 50.000 do 150.000 dinara, a mogu da budu zamenjene i zatvorskim kaznama.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.