Nova stranka: Formirani odbori u Nišu

Izvor: juGmedia, 10.Nov.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Formirani odbori u Nišu

NIŠ – Nova stranka je u Nišu osnovala četiri opštinska odbora i Gradski odbor, na čijem je čelu stao Dejan Stojanović, diplomirani inženjer agronomije.

Članovima Nove stranke obratili su se predsednik Zoran Živković  i potpredsednica Olivera Jović koji su novoformiranim odborima poželeli mnogo uspeha u radu.

Živković je naglasio da je posao Nove stranke da nastavi put Zorana Đinđića.

“Postavljaju sada plakate gde piše ’Srbija poštenih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ljudi’, a treblo bi da se zove ’Uspon i pad DS’, to je prava definicija propadanja”, oceno jer Živković.

Dodao je da je trenutna koalicija na vlasti došla sa idejom da menja Srbiju, “jer to nije učinila stranka čiji je posao bio da je promeni i koji su imali program kako da je promene’:

“Zato je posao Nove stanke da to uradi, da te Đinđićeve, ne samo snove, nego i dobar projekat, idejni i glavni, sprovede do kraja i učini Srbiju državom u kojoj je vredno živeti”;

Izabrani su predsednici i članovi svih odbora.

Za predsednika Opštinskog odbora Crveni Krst izabran je privatni preduzetnik Damir Petković. Za predsednika OO Medijana izglasan je Nebojša Vasić, diplomirani građevinski inženjer, za opštinu Palilula Petar Milenković, diplomirani menadžer, dok je za predsednicu OO Pantelej izabrana Ana Kražić Živković, novinarka i magistar političkih nauka.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.