Izvor: JUGpress.com, 15.Jun.2021, 09:44

“Noć knjige” u Nišu i Leskovcu uz pisce Branislava Jankovića, Lelu Stojanović i Stefana Tićmija

NIŠ-LESKOVAC

 Tradicionala manifestacija “Noć knjige“ u svom 23 izdanju trajaće kao i  prošle godine tri dana i održaće se 18, 19 i 20 juna u svim Delfi knjižarama širom Srbije i regiona.

Kako bi se izbegla gužva vrata Delfi knjižara biće otvorena  u petak ujutru  a popusti će se primenjivati sve do nedelje uveče 20 juna.

Nišlije će ove godine imati prilike da se druže sa piscima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Branislavom Jankovićem i Lelom Stojanović. Branislav Janković pored mnogih svojih poznatih i priznatih njiga potpisivaće i svoj najnoviji roman “Zidanje ambisa“ u petak 18.juna u 18 časova u Obrenovićevoj 3. Lela Stojanović potpisivaće svoj najnoviji roman  za decu“Anjin svet“, kao i romane “Vesela veštica Nika“ i “Vesela veštica Nika i zla Kjara“ u subotu 19. Juna u 13 časova u Obrenovićevoj 3 i u 14 časova u Delta planet.

 U Leskovcu u petak 18.juna u Delfi knjižari družiće se sa čitaocima i potpisivati svoje knjige pisci za decu Lela Stojanović od 17 časova i  Stefan Tićmi od 18 časova.

Istog dana, 18 juna u okviru manifestacije “Noć knjige“u organizaciji Leskovačkog kulturnog centra , Lela Stojanović održaće promociju svog najnovijeg romana  za decu“Anjin svet“. Kako je glavni lik pomenutog romana devojčica sa oštećenim sluhom Anja, ceo program biće prevođen na  znakovni jezik , prevodilac Dragana Stojilković. jer se u publici očekuju članovi Gradske organizacije gluvih i nagluvih Leskovac.

                             Promocija je otvorena i za sve ostale zainteresovane građane.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.