Nišlijka uhapšena u Bujanovcu zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Maj.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijka uhapšena u Bujanovcu zbog krijumčarenja ljudi

Nišlijka A.T. (29) uhapšena je u Bujanovcu posle policijske potrage zbog sumnje da je učestvovala u krijumčarenju ilegalnih migranata.

Sumnja se da je ona 3. aprila 2015. godine bila suvozač u vozilu „fijat stilo" i da je trebalo da obavesti saučesnika koji je u „audiju“ iza „fijata“ prevozio ilegalne migrante, ukoliko na putu spaze policiju.

Policija je tada uhapsila vozača „fijata“ N.V. kao B.D., vozača „audija“ u kojem je policija zatekla >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << osam migranata iz Sirije i jednog iz Obale Slonovače.

Osumnjičenoj A.T. je po odobrenju zamenika osnovnog javnog tužioca u Aleksincu određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.