Nišlija uhapšen jer je sa sobom nosio pištolj i metke

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2020, 15:20

Nišlija uhapšen jer je sa sobom nosio pištolj i metke

29-godišnjem Nišliji stavljene su lisice na ruke, jer je sa sobom nosio pištolj i šest metaka, navode u policiji.

B. D. se tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozinih materija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su B. D. (1991) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - navode u policiji.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, navode u policiji, uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlija uhapšen zbog nošenja pištolja

Izvor: B92, 20.Avg.2020

Niš -- B. D. (29) iz Niša uhapšen je nakon što je policija kod njega pronašla pištolj i šest metaka koje je nosio sa sobom, saopšteno je iz Policijske uprave Niš...Osumjičenom se na teret stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...Po...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.