Nišlija uhapšen jer je davao falsifikovane evre

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2020, 15:58

Nišlija uhapšen jer je davao falsifikovane evre

Zato što je aprila vratio dug falsifikovanom novčanicom od 100 evra, a potom dao fotokopirane evre u zamenu za dinare, u iznosu od 170.000 dinara, uhapšen je 33-godišnji Nišija, saopštili su u policiji.

Sumnja se da je A. S. izvršio krivična dela falsikovanje i prevara.

Sumnja se da on u aprilu ove godine sugrađaninu vratio dug od 100 evra falsifikovanom novčanicom koju je, prethodno, nabavio. Takođe se sumnjiči da je istom sugrađaninu dao fotokopirane evre >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u zamenu za dinare i da ga je na taj način oštetio za oko 170.000 dinara - navode u policiji.

33-godišnjaku je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOLIJAO PREVARANT IZ NIŠA Komšiji vratio dug falsifikovanim evrima, pa ga "zavrnuo" za još 170.000 DINARA

Izvor: Blic, 18.Avg.2020

Pripadnici niške Kriminalističke policije uhapsili su A.S. (33) iz Niša zbog sumnje da je u aprilu ove godine jednom komšiji vratio dug od 100 evra falsifikovanom novčanicom koju je, prethodno, nabavio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.