Niš se predstavlja na Sajmu turizma u Beogradu

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Feb.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš se predstavlja na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija Niš će i ove godine u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Nis i JP Aerodrom Niš učestvovati i biće jedan od 1000 izlagača na 38. Međunarodnom sajmu turizma, koji će se održati na Beogradskom sajmu od 18. do 21. februara 2016. godine.

Beogradski Sajam turizma, koji je od 2003. godine, član Evropske asocijacije turističkih poslovnih sajmova – ETTFA i Svetske asocijacije turističkih poslovnih sajmova – ITTFA, je najveća turistička >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, u okviru koje svoju ponudu predstavljaju svetski tour oprateri  i turisticke organizacije mnogobrojnih zemalja, hotelijeri, turistički centri.......

Prethodne godine na Sajmu turizma je bilo oko 1100 izlagača, a  broj posetilaca premašio je 69 hiljada.Međunarodni karakter i znacaj ove manifestacije potvrđuje više od 290 inostranih izlagača iz 50 zemalja sveta, koji svoju ponudu izlažu u šest hala Sajma.

Turisticka organizacija Nis  će prezentovati raznovrsnu turističku ponudu Grada i okoline , velike tradicionalne manifestacije koje se u Nišu održavaju pod pokroviteljstvom Grada i mnogobrojnih udruzenja. Pored standardnog nastupa u vidu turističko-propagandnog materijala, TON je za sve posetioce pripremio i upoznavanje sa duhom Starog Niša, koji će posetioci moći da dožive na samom štandu kroz performanse glumaca, kao i slikanjem u tipičnom ambijentu starog Niša.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.