Nemci grade šoping mol na Medijani

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Okt.2014, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci grade šoping mol na Medijani

Gradonačelnik Zoran Perišić najavio je da će na prostoru na kome se nalazi motel „Medijana“ uskoro krenuti gradnja novog šoping mola.

Prema njegovim rečima novi prodajni centar trebalo bi da bude završen već početkom leta jer će biti izgrađen od niza prizemnih prodavnica koje se vrlo brzo i jednostavno grade.

Perišić je rekao da će „ritel park“ izgraditi nemačka kompanija, ali nije naveo njeno ime.

On je naglasio da će u novom >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << šoping molu biti otvoreno 120 do 130 radnih mesta, a prodavaće se roba poznatih svetskih brendova.

Nemački investitor je, dodao je Perišić, već platio 130 miliona dinara na ime komunalnih dažbina za gradnju i to je jedna od najkrupnijih uplata u gradsku kasu ove godine.

Motel „Medijana“ bio je svojevremeno jedan od najposećenijih ugostiteljskih objekata u Nišu, ali ne radi već duže od jedne decenije i potpuno je ruiniran.

Ovaj motel bio je jedan od prvih objekata „Srbijaturista“ koji su prodati nakon njegove privatizacije. Pored same zgrade kompleks „Medijan“ obuhvata i 3,5 hektara zemljišta pored puta ka Niškoj Banji

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.