Neka se Vučić izleči u zdravstvu koje za običan svet ne postoji

Izvor: KMnovine.com, 18.Nov.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka se Vučić izleči u zdravstvu koje za običan svet ''ne postoji''

Suzana Vasiljević, savetnica predsednika Srbije za medije kaže: "U petak je njegovo stanje bilo jako loše. Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora, čovek koji nikada ne priznaje bolest. Tražio je da ga odvezu na VMA. Jutros smo saznali rezultate, proveo je dva dana na aparatima. Danas je malo bolje, moraće da uzima terapiju koja mu je prepisana..."


   
Foto: Agencije/Arhiva    

>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<















Piše: Bogoljub Milošević



Kad meni nije dobro ja moram po uput kod lekara. Lekar kaže da moram na skener. Pravac na komisiju, molim, kumim, podmićujem doktore. Odobre.

Odem do Vranja, hoću na skener a oni mi zakažu za 2021., 27. decembra. Pošto ne mogu do tada da čekam odem na skener kod privatnika, platim 12 000 RSD, sačekam rezultate. Pregleda me specijalista i propiše terapiju. Platim još 2000 RSD.

Vratim se kod svog lekara na KiM. Napiše mi recepte. Lekova u Kosovskoj Kamenici nema, u Ranilugu, nema. Odem do Bujanovca, nekih ima, nekih nema. Vratim se na KiM i kupim u privatnim apotekama koje drže Albanci. Platim 30 evra.

I tako uzimam terapiju, popravljam svoje zdravlje, produžavam život. Idem redovno na posao.

A što se zdravstvenog osiguranja tiče, plaćam naravno, samo te usluge ne koristim. Sve zdravstvene usluge plaćam u kešu, svojim novcem.

Neka nam predsednik uzima terapiju, neka ozdravi, neka se vrati svom poslu ali neka shvati da u državi koju vodi zdravstvo za običan svet ne funkcioniše. Prilika je da malo malo razmisli o tome.


Izvor: Bogoljub Milošević / Fejsbuk





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Vladiak #Jovan #Ćulibrk #Padobranac #Žrtve #Jasenovac #Crkva #Ekumenizam #Laž #Zlo #Kosovo,

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.