Nedozvoljen prelaz granice i krijumčarenje ljudi

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedozvoljen prelaz granice i krijumčarenje ljudi

PIROT/DIMITROVGRAD – Piroćanci I.S. (25) i N.P. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

U saopstenju pirotske policije navodi se da su kod sela Slivnica u Dimitrovgradu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaustavili su automobile osumnjičenih u kojima su pronašli 12 državljana Iraka, među kojima je šest maloletnih osoba.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uhapšeni krijumčari Iračana

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Apr.2015

Pirotska policija uhapsila je dvojicu muškaraca iz Pirota osumnjičenih da su odgovorni za krijumčarenje ljudima i nedozvoljen prelaz državne granice...Kod sela Slivnica u Dimitrovgradu pripadnici MUP-a zaustavili automobile osumnjičenih u kojima su pronašli 12 državljana Iraka:..Među njima je...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.