Izvor: JUGpress.com, 08.Apr.2020, 08:31

Nedimović tvrdi: Poljoprivrednici mogu da urade posao do policijskog časa

NIŠ

  Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović poručio je poljoprivredncima, od kojih je jedan broj negodovao zbog ograničenja kretanja u vreme policijskog časa, uz objašnjenje da će se to odraziti na setvu i da im otežava rad i pitanje zašto ratari nemaju posebne dozvole kao što ih imaju pčelari, voćar povrtatari, da je vreme od 5 ujutro do 17 popodne dovoljno za setvu, te da niko neće kazniti poljoprivrednika u povratku posle tog vremena.

                                 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Ratari nemaju posebne dozvole, oni mogu da se kreću bez ikakvih problema do 17 sati. U pet sati ujutro da odu, do 17 sati je sasvim dovoljno vremena da možete sa mašinom da odradite najmanje deset hektara tokom dana“, objasnio je Nedimović  tokom posete Nišu, i dodao da ako se ratar, neposredno posle početka policijskog časa od 17 sati, zatekne u povratku sa njive, „neće mu niko ništa“ .

                              On je dodao da poljoprivredna mehanizacija poput traktora ne može da se koristi kao prevozno sredstvo jer u tom slučaju neće biti tolerisanja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.