Privedene dve grupe nasilnika iz Vlasotinca

Izvor: Blic, 03.Apr.2013, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedene dve grupe nasilnika iz Vlasotinca

Leskovačka policija predala je istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu osam osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Kako je saopštila danas Policijska uprava Leskovac, sudiji su privedeni D.S. (31), M.S. (26), A.S. (25), S.S. (37), B.A. (40), Z.S. (30), Đ.C. (26) i N.D. (26) iz Vlasotinca.

Oni se terete da su se 31. marta u večernjim časovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Vlasotincu ispred igraonice "Leonardo" i zgrade Osnovnog suda međusobno potukli i time remetili javni red i mir i ugrozili spokojstvo građana.

Policija je pregledom mesta događaja pronašla metalnu palicu koju su koristili prilikom vršenja nasilja, navedeno je u saopštenju.

Povezane vesti: Preminuo mladić iz Vlasotinca koji je pretučen palicom Braća iz Vlasotinca palicama teško pretukla dve osobe

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog nasilničkog ponašanja

Izvor: RTS, 03.Apr.2013

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, policija u Leskovcu uhapsila osam osoba. ..Leskovačka policija uhapsila i privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu osam osoba zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje...Kako je saopštila Policijska...

Nastavak na RTS...

Masovna tuča u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2013

Osmorica Vlasotinčana privedeni su istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu zbog masovne tuče ispred igraonice.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.