Narodna biblioteka u Leskovcu sutra obeležava Svetski dan knjige i autorskih prava

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2021, 14:52

Narodna biblioteka u Leskovcu sutra obeležava Svetski dan knjige i autorskih prava

U periodu od 7 do 19 sati svi Leskovčani će u petak, 23. aprila, imati 50% popusta na godišnju članarinu u Narodnoj biblioteci "Radoje Domanović" povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava. Takođe, od 13 sati će biti organizovano onlajn predstavljanje zbirke pesama Hilandrije autora Novice Đ. Veličkovića, dok će od 15 sati na Dečjem odeljenju biti održana radionica za decu.

Novica Đ. Veličković je 1952. godine rođen u Leskovcu, a objavio je do >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sada četiri zbirke pesama Svetla na moja sećanja, Odjeci života, Hilandar, svetionik srpski i Večernji zvon. Promocija njegove nove zbirke počinje od 13 sati uz prenos na ovom linku.

Na Dečjem odeljenju će dva sata kasnije biti održana radionica za decu koja ima za cilj da pokaže njihove potencijale i mogućnosti nudeći učenicima priliku da vide, osete, i dožive kulturu na jedan drugačiji način. Radionica je namenjena učenicima od 8 do 10 godina starosti, a voditelji radionice će biti učitelj Zoran Ilić i pedagoški asistent Saša Kadrić.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.