Izvor: JUGpress.com, 15.Jun.2023, 11:02

“Najvažnije je biti zdrav”

NIŠ

Osamnaesti po redu Čupin memorijal „Najvažnije je biti zdrav“  održava se u nedelju, 18. juna u dvorištu Univerziteta u Nišu, Banovini, i biće humanitarnog karaktera, za pomoć maloj Irini Trojanovski, kako bi pobedila u velikoj borbi za svoj prvi zagrljaj i dodir. Koncert počinje i 20 sati.

        Učesnici ovogodišnjeg Memorijala su bendovi Mokri jazz, Đole8, Stain, Ego i Mitar Zorić, akustik ex O.K.O.T.

        Ulaz na memorijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koncert je besplatan. Na ulazu u koncertni prostor biće postavljena kutija za sakupljanje priloga za pomoć maloj Irini.

        Svi ljudi dobre volje koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu, a hteli bi da pomognu Irini u njenoj borbi za prvi zagrljaj, mogu poslati SMS sa brojem 150 na 3800.

       Organizatori Čupinog memorijala su Udruženje građana Balkanrok i NKC uz pomoć Čupinih prijatelja, SKC-a i Fast radija.

        Zoran Radosavljević Čupa je bio dugogodišnji basista grupe Galija, poznat kao dobar muzičar i veliki humanista. Preminuo je 2004. godine, a od 2005. godine se organizuju memorijalni koncerti u njegovu čast. (kraj) VP/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

"Nisomnija" i "Čupin memorija" za vikend, bez obzira na vremenske uslove

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jun.2023

Muzički festival Nisomnia održaće se ove godine 16. i 17. juna od 20 sati u dvorištu Univerziteta, popularnoj Banovini. Treći dan festivala rezervisan je za tradicionalni “Čupin memorijal - Najvažnije je biti zdrav” i nastupe mladih niških bendova. Organizatori su rekli da će u slučaju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.