Nagrade najboljim radnicima u javnom sektoru

Izvor: juGmedia, 30.Jan.2013, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade najboljim radnicima u javnom sektoru

VRANJE – Novoustanovljena priznanja za najbolje radnike u javnom sektoru, ove godine dobilo je 14 radnika iz javnih preduzeća čiji je osnivač grad. Jedan vozač, medicinska sestra, radnik gradske čistoće, arhivar i drugi zaposleni u javnim preduzećima dobili su danas novčane nagrade u iznosu od 10 000 dinara.

Predsednik skupštine Dejan Tričković, rekao je danas na svečanoj sednici skupštine grada da će ova priznanja postati tradicija i da očekuje sledeće godine još veći broj prijava na konkurs.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijem za dobitnike Svetosavskih nagrada

Izvor: juGmedia, 30.Jan.2013

NIŠ – Predsednik Skupštine prof. dr Mile Ilić, primio je danas dobitnike Svetosavske nagrade Ministarstva prosvete i preneo im čestitke u ime Skupštine grada i gradskog rukovodstva...Ovogodišnji dobitnici Svetosavske nagrade sa teritorije grada Niša su Osnovna škola „Desanka Maksimović“...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.