Na turniru iz serije Tennis Europe Nišlijka vicešampion u singlu i šampion u dublu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Okt.2020, 09:18

Na turniru iz serije Tennis Europe Nišlijka vicešampion u singlu i šampion u dublu

Na terenima Teniske akademije Živković održan je turnir iz serije Tennis Europe, a prednost poznatog terena najbolje je iskoristila Anja Stanković koja je stigla do finala u singlu, a u dublu osvojila titulu.

Teniserka niškog TAŽ-a je dubl osvojila u paru sa Leontinom Stojanović, pošto su u finalu pobedile ukrajinsko-ruski par Firman i Masianskaja sa 2:0, po setovima 7:5, 7:5.

U finalu singla Stankovićeva je izgubila sa 6:3, 6:4.

U niškom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << klubu kažu da su turnir obeležili uzbudljivi mečevi i odlična organizacija, dok je nedostatak, kao i na svim turnirima poslednjih meseci - nedostatak publike zbog aktuelne epidemiološke situacije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.