Izvor: JUGpress.com, 30.Jul.2023, 11:40

Na prelazu kod Preševa se čeka od pola sata do sat vremena

PREŠEVO-FORGOŠ-GRADINA

Na putevim i graničnim prelazima u Srbiji su trenutno velike gužve.

Na prelazu Preševo su zadržavanja od pola sata do sat vremena na ulazu u Severnu Makedoniju, dok se na ulaz u Srbiju čeka do pola sata.

Ispred graničnog prelaza Horgoš je kilometarska kolona, javlja RTS.

Na Horgošu se jutros čeka na ulazu u zemlju oko 60 minuta. Putnici prethodno moraju da sačekaju oko dva sata da bi izašli iz Mađarske u pravcu Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Na izlazu iz naše zemlje čeka se oko pola sata.

Na prelazu Gradina se za izlaz iz zemlje čeka oko sat vremena dok se je ulazu u Srbiju zadržavanje oko 20 minuta.

Na Batrovcima je oko 11 sati manja gužva nego što je bila u jutarnjim satima. Na ulazak u Srbiju čeka se do 45 minuta. Međuzona nije popunjena. Na izlasku iz zemlje nema dužeg zadržavanja vozila.

I na prelazima sa Crnom Gorom je pojačan intenzitet saobraćaja, a na Gostunu se i na izlaz iz zemlje i na ulazak čeka oko pola sata.

Na Kotromanu, ka BiH, zadržavanje je oko 20 minuta u oba smera., javlja RTS. (kraj) MN/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.