Izvor: JUGpress.com, 03.Jul.2021, 17:28

Na području Grada Vranja epidemiološka situacija dalje je nestabilna, ponovo devet novih sučajeva zaraze

VRANJE

U poslednja 24 sata testirano je 166 uzoraka iz Pčinjskog okruga. Otkriveno je devet slučajeva pozitivnih na koronu, kao i prethodnog dana. Svi novooboleli su sa teritorije Grada Vranja zvanični su podaci Gradskog štaba za vanreden situacije.

Na području grada Vranja epidemiološka situacija korona virusne infekcije i dalje je nestabilna. Procenat >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << novozaraženih u odnosu na broj testiranih je 5,42 odsto.

Uglavnom oboljevaju nevakcinisane osobe i zato je jedini spas u vakcinaciji, kažu epidemiolozi.

U Kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 58 pregleda, od kojih je 31 bio prvi.

Uzorkovana je krv kod 22 pacijenta i sačinjeno je 10 RTG pluća. Urađeno je 36 antigenskih testova, od kojih je osam pozitivno na kovid-19.

U jednom slučaju je dijagnostikovana upala pluća.

U kovid bolnici vranjskog Zdravstvenog centra hospitalizovan je samo jedan pacijent. On je pozitivan na koronavirus, ima bronhopneumoniju i trenutno je na kiseoniku.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu testirano 166 osoba, zaraženo devet

Izvor: Danas, 03.Jul.2021

Na području Pčinjskog okruga u poslednja 24 sata testirano je 166 uzoraka i registrovano devet slučajeva pozitivnih na koronu, a svi novooboleli su sa teritorije Grada Vranja, objavio je danas Gradski štab za vanredne situacije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.