Na paradi muželožnika u BG učestvovali i šiptarski separatisti!

Izvor: KMnovine.com, 19.Sep.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na paradi muželožnika u BG učestvovali i šiptarski separatisti!

Iako zvanično navode da se zalažu za "ljudske vrednosti, ljubav, toleranciju..."  politika zauzima jedno od važnijih mesta u agendi muželožnika!


   
Foto: ILUSTRACIJA    






Zagovornici razvratnog i moralno izvitoperenog života pod takozavnom agendom "LGBT" promovišu isključivo suprotne vrednosti od onih proklamuju, u svim oblastima života!

Jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << njih, možda i najvažnija, jeste politika. Upravo zbog toga je to zapravo vrsta "službene tajne" koja nije, u svom pravom obliku, poznata i čak ni većini takozvane "LGBT populacije" odnosno osobi koje zagovaraju pederastiju jer bi u tom slučaju shvatili da su potpuno zloupotrebljeni i da, u stvari, ne postoji prava briga za njih ni kod onih koji ih organizuju i podstiču.

Tako je ove godine na paradi muželožnika šetalo više osoba albanske nacionalnosti iz Albanije ali takođe i veliki broj šiptarskih separatista sa Kosova i Metohije! Njihov tačan broj se pouzdano ne zna ali su prisustvo potvrdile novinarke na društvenoj mreži Tviter novinarke Natalija Miletić i Magda Janjić jedna od urednika portala Vajs (Vice) inače u vlasništvu nekadašnjih kanadskih pankera, jakih zagovornika upravo promocije pederastije  koja agresivno i prekomerno zahtveva svoja "prava" koja u Srbiji i nisu ugrožena.






   
Na zapažanje da na fotografiji "aktivista sa Kosova" Natalija Miletić odgovara: "Bilo je tako puno Kosovara i Albanaca".    





































Na zapažanje jedne od učesnica u ovoj prepisci da se radi o "akitivsti sa Kosova" Natalija Miletić odgovara: "Bilo je tako puno Kosovara i Albanaca".

Bez ikakve sumnje naglašavanje, ujedno i prihvatanje nakaradne, veštačke i nepostojeće nacije "Kosovara" pre svega apostrofira "priznanje" zločinačke šiptarske tvorevine na prostoru Kosova i Metohije. Takav stav nedvosmisleno krši Ustav RS i Krivični zakon Republike Srbije koji predviđa da se ima kazniti svaki građanin koji na bilo koji način prizna kapitulaciju ili okupaciju države ili bilo kog njenog dela i to kaznom zatvora do deset godina, pa čak i tog krivičnog dela u pripremi, kao što možete i sami da vidite iz izvoda tog zakona:





Da se radi o prilici koja se pre svega koristi u političke svrhe, rekli su sami pobornici pederastije. Pod naslovom "Kako srpski i "kosovarski" LGBT menjaju etničke barijere" gde portal za promociju pederastije, piše o susretima muželožnika albanske i srpske nacionalnosti pre svega u političkom kontekstu. "čini se da grupa pojedinaca ignoriše nacionalističke podele: LGBT + zajednica".

Potencirajući preko svake mere lokaciju u "glavnom gradu Kosova", mestu gde se odvija parada muželožnika, kao trg zasebne države, što nema veze sa zdravim razumom, autor navodi da je izvesni "Aleksandar Savić uzeo učešće u drugom gej prajdu organizovanom u ovoj zemlji".

U toj povorci ovaj aktivista "nije kao svi ostali" ( u šta nema ni malo sumnje) "Ovaj Srbin je doputovao iz Beograda posebno da bi podržao svoje "kosovarskee kolege". Gest solidarnosti koji je daleko od bezazlenog u zemlji u kojoj tenzije sa Srbijom ostaju žive, dvadeset godina nakon završetka rata na Kosovu." Dakle, Srbin je dobrovoljno došao da podrži pedere ne samo u njihovoj šetnji već i na prostoru koji je "nekada bio deo njegove zemlje a sada je to prošlost protiv čega on nema ništa protiv, čak nasuprot, on tome pruža podršku". Izrazito politički akcenat pokriva sva "ugrožena prava" muželožnika zbog kojih se inače (naravno samo navodno) organizuju svi ti marševi!

To sam i kaže kada drsko i bezobrazno navodi "podatak" da na Kosovu živi 90% Albanaca a 5% Srba, a pritom "uredno" i već sasvim odomaćeno sakrivajući i negirajući činjenicu da je do takvog odnosa u broju stanovnika došlo ne drugačije već albanskim genocidom nad Srbima putem zločina kakvi često nisu viđeni od fašističke Nemačke i Drugog svetskog rata, a po svojoj surovosti i primitivnosti, čak ni tada već više odgovaraju otomanskom periodu poput krečane pretvorene u krematorijum za spaljivanje Srba u selu Klečka. Ti su podaci skrajnuti, sakriveni, zanemareni i nepoželjni. Ali svemu ovome autor vidi krivicu jedino u tome što Srbija ni "kasnije nije priznala samostalnost koju je Kosovo proglasilo 2008. godine".


   
Više nego simpromatično kada se gej agenda posmatra u političkom ( kako drugačije) kontekstu. Izvor: www.lgbti-era.org    

Te okolnosti ne čude muželožnike među šiptarskim separatistima jer su "Kosovarski aktivisti dugi niz godina povezani se sa svojim srpskim kolegama", jer imaju "iste probleme". No, ipak je politika ono što se uzdiže iznad njihovih zajedničkih problema izvitoperene prirode.

"Sa obe strane granice, saglasni su da su veze između kosovarske i srpske gej zajednice stare, i da ih je teško vremenski odrediti zbog velikog prometa aktivista".

Savić je potvrdio da je saradnja veoma razvijena: "Na primer, kada smo učestvovali u prištinskoj gej paradi, takođe smo održali radionice za regrutovanje mladih u naša LGBT udruženja".

Čini se nepotrebnim i izlišnim skrenuti pažnju na njihovo licemerje ali ipak... Dokazano je da oni koji promovišu "ljubav, mir, toleranciju..." ni malo se ne zanimaju za deo svog, srpskog, naroda koji na Kosovu i Metohiji živi u enklavama, svojevrsnim logorima unutar kojih predstavljaju grupaciju ljudi najugruženijih prava u Evropi! Sa druge strane, ono što ih brine i zanima jeste kako će šiptarski pederi moći slobodno da šetaju ulicama iako kao takvi podržavaju zločin protiv njihove zemlje i sva ona zverstva nad Srbima koja su počinjena ne bi li Srba nestalo sa Kosova i Metohije. Ako ne otvoreno ono ćutanjem i neprotivljenjem. Apsurdno je da Srbi dolaze, i Albanci sa KiM odlaze, jedni kod drugih kako bi učestvovali u "paradi ponosa", a da baš na taj način muželožnici iz Srbije sebi priređuju najveće moguće poniženje i uvredu sopstvenog ljudskog dostojanstva! Navodno boreći se protiv nasilja, oni pružaju legitimitet najbrutalnim zločinima počinjenim nad njihovom narodu po nacionalnoj i verskoj pripadnosti.


   
Natalija Miletić na Tviteru pod imenom dr mistična dojka    

Dakle, radi se o lažnoj ljubavi, koja nije ništa drugo do destrukcija i to od opšte nacionalne opasnosti.
Kriminalne namere i aktivnosti, koje kao što vidimo zakon jasno prepoznaje i za njih predviđa stroge kazne, moraju biti procesuirane i sankcionisane po propisu.

Ukoliko zakon važi selektivno i sistem, odnosno vlast, odluči da ga nad nekima sprovodi a nad drugima ne, primoraće sve ugnjetene da zakon uzmu u svoje ruke a tada će sama biti kriva za nemire i nasilje koje zahvaljujući tome mogu veoma lako da izbiju!



BOJKOT ŠIPTARSKIH KVAZI-IZBORA JE JEDINI PUT I IZALAZ ZA SRPSKI NAROD I SRPSKO KOSOVO I METOHIJU! 




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.