Na jugu 438 pacijenata u kovid bolnicama, još 38 preminulo u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2021, 19:04

Na jugu 438 pacijenata u kovid bolnicama, još 38 preminulo u Srbiji

U poslednja 24 sata u Srbiji je od korone preminulo 38 ljudi. U kovid bolnicama na jugu zemlje na lečenju je 438 pacijenata, a virus je potvrđen kod još 1.565. Nadležni i dalje ne objavljuju podatke o broju preminulih u kovid bolnici Kruševac.

Na Infektivnoj, Dečijoj i Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Nišu leče 52 pacijenta, dok je u novoj zgradi UKC-a hospitalizovano 55. U kovid bolnici “Radon” u Niškoj banji na lečenju su 34 osobe zbog korone.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />U kovid bolnici u Kruševcu trenutno je 170 pacijenata. U leskovačkoj bolnici zbog korone je na lečenju 64, dok je u vranjskoj 63 hospitalizovanih.

Od poslednjeg izveštaja u Srbiji je testirano ješ 13.837 osoba, od kojih je 1.565 imalo pozitivan rezultat na korona virus. Trenutno je u zdravstvenim ustanovama i privremenim bolnicama u Republici Srbiji ukupno hospitalizovano 3.449 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa, a 178 je priključeno na respirator.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.