Izvor: JUGpress.com, 02.Avg.2023, 11:25

Na bojničkom letu „Crvena jabuka“, Ivana Tasić, Adil Maksutović…

BOJNIK

Manifestacija „Bojničko leto“ biće održana u periodu od 5.-7. avgusta na platou ispred Hale sportova u Bojniku.

Prvo veče je rezervisano za najmlađe i njihov maskenbal. Sledi svečano otvaranje, te vatreni i plesni performans „Cirkus“ animatora, a na kraju večeri je koncert pop-rok grupe „Crvena Jabuka“.

Subotnje, drugo, veče je namenjeno ljubiteljima folklora. Folklorni ansambli će se takmičiti u kolu „Za DUKAT“, slede trubači i proglašenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pobednika, a veče se završava nastupom pevačice Ivane Tasić.

Treće, završno veče „Bojničkog leta“ počinje dečjom predstavom „Škola magije“, sledi nastup svima dobro poznate plasne grupe „Step baj step“, a završava se koncertom pop pevača Adila Maksutovića.

Organizator „Bojničkog leta“ je Turistička organizacija, a generalni pokrovitelj opština Bojnik.

Satnica manifestacije:

Petak, 04.08.

19:30 Maskenbal i program za decu (veliki šou sa sapunicom, džin na štulama, klovn…)

20:30 Svečano otvaranje manifestacije

20:40 Vatreni i plesni performans “Cirkus” animatora

21:30 Koncert, „Crvena jabuka“

Subota, 05.08.

19:30 Takmičenje folkloraša “Kolo za dukat”

21:00 Nastup duvačkog orkestra

21:15 Proglašenje pobednika takmičenja „Kolo za dukat“

21:30 Koncert, Etno grupa Izvor

Nedelja, 06.08.

20:00 Dečija predstava “Škola magije”

20:45 Plesna grupa „Step by step“

21:30 Koncert, Adil Maksutović

ŠTAND „DOBRE VOLjE“ NA BOJNIČKOM LETU ZA LAKIJA

Tokom Bojničkog leta prikupljaće se i pomoć za Lazara Stojanovića koji je rođen 01.06.2015. godine. Usled komplikacija na porođaju, Lazar je doživeo veliku traumu koja je prouzrokovala velika zdravstvena oštećenja, cerebralnu paralizu, epilepsiju, kardiopatiju, hipoglikemiju i kašnjenje u psihomotornom razvoju. Lazar Još uvek ne puzi, ne sedi, ne hoda, ne stoji samostalno i ima poteškoće. Nadu da Lazar stane na noge i napravi prve korake dao je tim lekara iz Rusije. Novčana sredstva su mu potrebna za dalju dijagnostiku, analize i specijalisticke preglede u Moskvi kao i putne troškove. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.