Na atletskim trkama preko 1000 dece (PROGRAM)

Izvor: juGmedia, 08.Okt.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na atletskim trkama preko 1000 dece (PROGRAM)

Atletski klub  “Dubočica“, Turistička organizacija grada Leskovca i Gradski Savez za školski sport, pripremili su za sutra, 10.oktobra, ulične atletske trke u trkačkim i hodačkim disciplinama otvorenog tipa, koje će se u centru Leskovca održavati od od 16 do 19 časova, saopšteno je danas.

Trke se organizuju u sklopu obeležavanja Dana Leskovca, 11. oktobra

Posle dužeg vremenskog perioda atlestke >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dečje trke obnovljene su prošle godine kada je na njima učestvovalo oko 500 dece, a ove godine ova sportska manifestacija biće, tvrde, daleko masovnija sa preko 1000 učesnika.

U ovom slučaju nije cilj samo pobeda već izlazak dece na ulicu, duženje I bavljenje zdravim stilovima života”, kažu organozatori.

Pres konferenciu prisustvovao je I Vladimir Savanović ispred Saveza za rekertaivni sport Srbije.

Mesto održavanja mitinga

Leskovac, ispred  Doma Kulture ( Široka Čaršija) gde je cilj, a start i prijemni centar je ispred semafora  (Tehnološki fakultet sa smerom prema cilju)

Trke:

Jedan krug 500m

Promoter mitinga

Profesor Vladimir Savanović, leskovački olimpijac iz Rija

Početak mitinga

16:30 otvaranje

Po otvaranju atletskog mitinga slede atletske trke po sledećem rasporedu

1-2 razred dečaci 200m

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

U sredu ulične trke u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 08.Okt.2018

LESKOVAC..U organizaciji grada Leskovca, atletskog kluba „Dubočica“, Saveza za školski sport i Saveza za rekreativni sport republike Srbije u sredu 10.10.2018. godine biće organizovane atletske trke ulicama grada...Učestvovaće deca predškolskog uzrasta, đaci osnovnih škola, kao i juniori...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.