Na Preševu zaplenjeni skupoceni satovi i bmv

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Mar.2024, 13:07

Na Preševu zaplenjeni skupoceni satovi i "bmv"

Carinski službenici su 13. marta 2024. godine, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja dva luksuzna ručna časovnika marke "Roleks" na graničnom prelazu Preševo. Vrednost ovih časovnika procenjena je na više od 32.000 evra.
Incident je otkriven kada je automobil strane registracije na izlazu iz zemlje izdvojen za detaljan pregled. Vozač i njegova saputnica tvrdili su da nemaju ništa za prijavljivanje osim svojih ličnih stvari.
Međutim, tokom temeljne kontrole, carinici su u džepovima pantalona putnika pronašli dva "Roleks" sata koji nisu bili prijavljeni.
Sudskom odlukom je, pored satova, trajno oduzet i automobil vredan gotovo 30.000 evra. Ova odluka doneta je zbog...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.