NDNV: Sejdinoviću i Gruhonjiću upućene jezive pretnje smrću

Izvor: JUGpress.com, 16.Sep.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NDNV: Sejdinoviću i Gruhonjiću upućene jezive pretnje smrću

NOVI SAD

Predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedimu Sejdinoviću i programskom uredniku NDNV-a Dinku Gruhonjiću, kao i njihovim porodicama, upućene su otvorene i jezive pretnje smrću.

Pretnje su upućene anonimnim pismom, koje je pristiglo na adresu NDNV-a i naslovljeno je na predsednika Nedima Sejdinovića.

NDNV je pretnje smrću prijavio policiji, a o slučaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu. Očekujemo da anonimni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << autor pod hitno bude otkriven i adekvatno kažnjen.

Ovo pismo je, međutim, samo vrhunac serije pretnji smrću i nasiljem koje su proteklih dana, putem društvenih mreža, pristizale rukovodstvu NDNV-a, pre svega predsedniku udruženja. O ovome je obavešteno i Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, koje se međutim do danas nije oglasilo.

NDNV je o pretnjama, pored kolega iz medija, obavestio i relevantne domaće i međunarodne institucije i organizacije.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretnje smrću Sejdinoviću i Gruhonjiću i nihovim porodicama

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2016

Predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedimu Sejdinoviću i programskom uredniku NDNV Dinku Gruhonjiću, kao i njihovim porodicama, upućene su otvorene pretnje smrću, saopštila je ta organizacija...Pretnje su upućene anonimnim pismom koje je stiglo na adresu NDNV i naslovljeno...

Nastavak na N1 televizija...

Sejdinoviću i Gruhonjiću upućene jezive pretnje smrću

Izvor: juGmedia, 16.Sep.2016

Predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedimu Sejdinoviću i programskom uredniku NDNV-a Dinku Gruhonjiću, kao i njihovim porodicama, upućene su otvorene i jezive pretnje smrću...Pretnje su upućene anonimnim pismom, koje je pristiglo na adresu NDNV-a i naslovljeno je na predsednika...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.