NDNV: Sejdinoviću i Gruhonjiću prete smrću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2016, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NDNV: Sejdinoviću i Gruhonjiću prete smrću

Predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedimu Sejdinoviću i programskom uredniku NDNV Dinku Gruhonjiću, kao i njihovim porodicama, upućene su otvorene pretnje smrću, saopštila je ta organizacija.

Pretnje su upućene anonimnim pismom koje je stiglo na adresu NDNV i naslovljeno je na predsednika Nedima Sejdinovića.

NDNV je pretnje smrću prijavio policiji, a o slučaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

NDNV očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da anonimni autor pretnji smrću hitno bude otkriven i adekvatno kažnjen.

"Ovo pismo je samo vrhunac serije pretnji smrću i nasiljem koje su proteklih dana, putem društvenih mreža, pristizale rukovodstvu NDNV. O ovome je obavešteno i Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, koje se do danas nije oglasilo", pše u saopštenju.

NDNV je o pretnjama obavestio i relevantne domaće i medjunarodne institucije i organizacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NDNV: Sejdinoviću i Gruhonjiću upućene pretnje smrću

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Sep.2016

Predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedimu Sejdinoviću i programskom uredniku NDNV Dinku Gruhonjiću, kao i njihovim porodicama, upućene su otvorene pretnje smrću, saopštila je ta organizacija...Pretnje su upućene anonimnim pismom koje je stiglo na adresu NDNV i naslovljeno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.